Dobro došle u alldance ritam!

 

Drage žene, alldance je kreiran za vas. Za rasplesavanje vaše senzualnosti kroz satove chair dance-a, te za one koje žele i više od toga, za rasplesavanje naših potencijala kroz radionice Plesnog buđenja.
Svaka dva mjeseca primamo nove članice za chiar dance sukladno početku učenja nove koreografije, a za radionice Plesnog buđenje se prijavljuje pojedinačno po željenoj radionici i možete se priključiti i dolaziti po vlastitom ritmu.  Plesno iskustvo vam nije potrebno niti za satove chair dance-a, niti za radionice Plesnog buđenja.
 
Chair dance se održava dva puta tjedno, ima za cilj podržati žensku snagu, strast, radost i senzualnost. Kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije otvaramo se svom senzualnom izričaju, stječemo sigurnost u kretanju i slobodi življenja zavodnice.

Vrijeme je da ZAPLEŠEMO!
Imate li kakvih pitanja ili možda ideju slobodno me kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , 

Petra

Pročitano 7208 puta

Video sadržaj

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

Aktualno

 • Aktualne najave događanja...  :-)


Opširnije

Za vas..

 • Komentari polaznika Komentari polaznika

  Petra uči kako biti u tijelu, kako se voljeti. U 30-ima, 40-ima, 50-ima i 60-ima....Lako je privući mlade žene da plešu i osjećaju svoje tijelo, ali samo carica kao Petra uspijeva da žene svih dobi istražuju svoje tijelo u pokretu, i da osjete svoju ljepotu.
  Neke od nas bolest je posvađala s tijelom, zamrznuli smo emociju i traumu u ledjima, bedrima, ožiljku. Drugima se "samo" desio život. Posao, krediti, djeca, muž, ljubavnik, rodjaci, promet... Za sve nas tu je Petra i njene radionice
  Ljiljana P.

 • Darujte alldance; poklon bon Darujte alldance; poklon bon

  Alldance vam je omogućio kupiti poklon bon za mjesec dana (ili više njih) našeg tečaja ili plesne radionice koja će se održavati. Možete ga kupiti putem interneta ili dolaskom u naš centar.

Opširnije

Zadnji članci