Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Aktualne najave događanja...  :-)


 

Plesno buđenje, 14.07.18. 


 
Idealno Buđenje prije odlaska na godišnji, da se rasteretite, opustite i prepustite, da sav stres izađe, da pustite glas, opustite bokove, razmašete glavom i dozvolite stopalima da polude.... 
Plešemo u ugodnoj odjeći i bosi. Radionica traje 3 sata i održat će se u ulici grada Mainza 14 u studiju Miris u terminu od 11-14h. 
Kotizacija je 150kn i plaća se na račun Udruge što je ujedno i način prijave za radionicu. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Plesno buđenje je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije kojima je cilj upoznati svoje granice i pomicati ih. (nema koreografija ni zadanih pokreta, prepušteni ste svom tijelu ali i vođeni cijelo vrijeme s jasnim uputama)
Radionice se održavaju svaki drugu subotu, nadovezuju se jedna na drugu ali je svaka zasebna cjelina. Možete biti povremeni ili redovni sudionik, tempo dolazaka birate sami.


 

 

Chairdance radionica "Havana"  

 

 photo credit by Ratko Mavar

Silno se veselim ljetnoj radionici iz toliko različitih razloga. Trenutno najveći mi je taj što je koreografja vrlo plesna, ženstvena i snažna.  Chair dance radionica će se održat  od 10.07. do 12.07.18. od 20-22h. U tih 6 intenzivnih i zabavnih plesnih sati, savladat ćete koreografiju, koketirati sa svojom ženstvenosti, rasplesati svoje bokove, ramena, opustiti vrat i raspustiti svoju kosu. 

Ova radionica je predviđena i za potpune početnike i za one koji već imaju plesnog iskustva. Ne trebate biti u formi, dovoljna je samo želja za igranjem i istraživanjem svoje senzulanosti... Sve ostalo ćete dobiti na satu. Dobro došle! 

Pleše se u ugodnoj ali i seksi odjeći, nema pravila osim da ste same sebi lijepe. Topla preporuka za nekim haljinicama/tunikama/suknjicama- zbog doživljaja (nikako nije uvjet) Na nogama su štikle ili eventulano bose ili čarape (tenisice nikako)

Kotizacija je 400kn, a prijavljuje se uplatom pola kotizacije na žiro-račun udruge. Prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta.

Veselim se zajedničkim plesnim kreacijama, a do tada javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odobrojavanje do radionice je krenulo.... :-)

Petra

 

pogledajte video s prošlogodišnje ljetne radionice.. 

 

 

Pročitano 14125 puta