Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

tualne najave događanja...  :-)


 

 Upisi i prijave

Senzualnost

Lengendary


 

 

   Upisi

Grupa ponedjeljak/srijeda prima nove članice! Prvi trening će se održati 05.03.18. a do tada uhvatite svoje mjesto.  Zbog ograničenog broja mjesta potrebno se prvo javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  s kojeg ćete dobiti potvrdu upisa i broj računa Udruge. Potrebno se odmah opredjeliti za termin zbog organizacija grupa.

Članarina je 300kn/mj. Inače sve o plaćanju možete pronaći ovdje 
Za ples na stolcu ne trebate biti u formi (doći ćete u formu s nama), ne trebate imate plesno iskustvo (rasplesat ćemo vas) niti trebate biti u cvijetu mladosti (što god to značilo). Potrebna vam je samo želja da rasplešete bokovima i iskra u očima, sve ostalo ćemo graditi zajedno. :-)

   Plesno buđenje senzualnosti

 
Plesno buđenje senzualnosti će se održati u subotu 24.03. u vremenu od 16-19h. Očekujem vas na glasnoj i senzualnoj radionici, dođite otkočiti svoje kočnice, rasplesati svoju zdjelicu, otvriti prsa i glasno pokazati užitak bivanja u svom tijelu. Prethodna plesna iskustva nisu potrebna, dobrodošle ste takve kakve jeste, sa svime što nosite u sebi.
S posebnim veseljem kreiram radionice posvećene našoj senzualnosti, osjećaju nas kao žena te slobodnom istraživanju tog dijela koji je uglavnom zanemaren i potisnut. Ženska seksualnost nosi veliku energiju i snagu bez koje žena nije potpuna. Uz međusobnu podršku, korak po korak, rasplesat ćemo je na ovim radionicama. 

Kotizacija je 150kn, a prijavljuje se uplatom na račun Udruge. Plešemo u dvorani studija Miris u ulici grada Mainza 14. Obzirom na ograničen broj, prijavljuje se do popunjavanja kapaciteta. 

Prijave  na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plesno buđenje je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije kojima je cilj upoznati svoje granice i pomicati ih. (nema koreografija ni zadanih pokreta, prepušteni ste svom tijelu ali i vođeni cijelo vrijeme s jasnim uputama)
Radionice se održavaju svaki drugu subotu, nadovezuju se jedna na drugu ali je svaka zasebna cjelina. Možete biti povremeni ili redovni sudionik, tempo dolazaka birate sami. 


 

 Legendary

Nova Chair dance radionica će se održat  vikend 17.i .18.03.18. Subota od 17-20h te nedjelja od 16-19h. U tih 6 intenzivnih i zabavnih plesnih sati, savladat ćete koreografiju, koketirati sa svojom ženstvenosti, rasplesati svoje bokove, ramena, opustiti vrat i raspustiti svoju kosu. 

One koje će htjeti snimit će na kraju nedjeljnog termina i plesni video koreografije koju ste upravo svladale. 

Pleše se u ugodnoj ali i seksi odjeći, nema pravila osim da ste same sebi lijepe. Na nogama su štikle ili eventulano bose ili čarape (tenisice nikako)

Kotizacija je 400kn, a prijavljuje se uplatom pola kotizacije na žiro-račun udruge. Prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta, a najkasnije do srijede 28.02.18. 

Veselim se zajedničkim plesnim kreacijama, a do tada javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Petra

 

 

 

 

Pročitano 13161 puta